Naslovna

Proizvodi

Reference

Kontakt

Reference

Firma ROFA djeluje od 1952. godine, kada ju je osnovao gospodin Otto Foit. Od samog početka Rofa se bavi laboratorijskom opremom za petrokemijsku industriju. Razvojem tehnologije, širila se i Rofa na susjedne zemlje i otvarala svoje firme kćeri, tako da danas ROFA Internacional okuplja 12 granskih ureda od Francuske do Vijetnama.

 

Firma nije ostala samo na prodaji opreme i pružanju tehničke i aplikacione podrške svojim korisnicima, nego je u suradnji sa svojim kupcima pokrenula i nekoliko projekata od kojih su neki prerasli u proizvodnju. Takav primjer je proizvodnja referentnih tekućina za baždarenje aparatura za analizu fizikalnih i kemijskih karakteristika goriva, sa Total-Elf-Fina koncernom.

 

Od 1997. godine ROFA ima ured i u Hrvatskoj otvoren zbog bolje i brže potpore svojih brojnih korisnika, na području Slovenije, Hrvatske i BIH. Poduzeće ROFA d.o.o. sa sjedištem u Zaprešiću nedaleko Zagreba počelo je s radom krajem 1997. godine. Od tada pa do danas uspješno poslujemo i surađujemo sa firmama na našem području (Slovenija, Hrvatska i Bosna i Hercegovina).

 

Naše područje djelovanja se proširilo na vode i ekologiju, gdje možemo ponuditi od opreme za laboratorij do sustava za monitoring i stalni nadzor.