ROFA d.o.o.

Dobro došli na naše stranice

O nama

ROFA d.o.o. je član internacionalne grupacije ROFA iz Beča, dobavljača laboratorijske i procesne opreme za testiranje goriva te ostale laboratorijske opreme iz proizvodnog programa naših principala. Djelujemo na području Hrvatske,Slovenije i Bosne i Hercegovine, a preko 12 granskih ureda, ROFA djeluje u Europi, Aziji i Africi. U našoj ponudi možete pronaći laboratorijske i procesne analizatore, certificirane referentne materijale i svu opremu koja vam je potrebna za svakodnevno obavljanje zadataka u Vašem laboratoriju.

Firma ROFA djeluje od 1952. godine, kada ju je osnovao gospodin Otto Foit. Od samog početka Rofa se bavi laboratorijskom opremom za petrokemijsku industriju. Razvojem tehnologije, širila se i Rofa na susjedne zemlje i otvarala svoje firme kćeri, tako da danas ROFA Internacional okuplja 12 granskih ureda od Francuske do Vijetnama.

Firma nije ostala samo na prodaji opreme i pružanju tehničke i aplikacione podrške svojim korisnicima, nego je u suradnji sa svojim kupcima pokrenula i nekoliko projekata od kojih su neki prerasli u proizvodnju. Takav primjer je proizvodnja referentnih tekućina za baždarenje aparatura za analizu fizikalnih i kemijskih karakteristika goriva, sa Total-Elf-Fina koncernom.

Od 1997. godine ROFA ima ured i u Hrvatskoj otvoren zbog bolje i brže potpore svojih brojnih korisnika, na području Slovenije, Hrvatske i BIH. Poduzeće ROFA d.o.o. sa sjedištem u Zaprešiću nedaleko Zagreba počelo je s radom krajem 1997. godine. Od tada pa do danas uspješno poslujemo i surađujemo sa firmama na našem području (Slovenija, Hrvatska i Bosna i Hercegovina).

Naše područje djelovanja se proširilo na vode i ekologiju, gdje možemo ponuditi od opreme za laboratorij do sustava za monitoring i stalni nadzor.

Scroll to top