ROFA d.o.o.

Dobro došli na naše stranice

High Frequency Reciprocating Rig (HFRR)

ASTM D6079, ASTM D7688, CEC F-06-A, ISO 12156, EN 590, JPI-5S-50 i IP 450

Sustav se sastoji od mehaničke jedinice, upravljačke jedinice i opcijskog softvera za osobno računalo. Upravljačka jedinica uključuje tipkovnicu, LCD zaslon i ugrađeni mikroprocesor tako da se kompletan testni ciklus može automatski upravljati izravno iz jedinice, u samostalnom načinu rada. Alternativno, upravljačka jedinica može se povezati s računalom kako bi se omogućilo evidentiranje podataka, grafički prikaz testnih parametara i pohrana datoteka.

Upravljačka jedinica je unaprijed postavljena s ISO / ASTM / CEC profilima za obavljanje standardnih ispitivanja dizelskog maziva. Upravljačka jedinica prikazuje prosječni film i trenje svakog testa. Uređaj također uključuje opciju sonde za vlažnost, čiji se izlaz automatski evidentira na početku i na kraju ispitivanja u skladu s CEC F-06-A ispitnom metodom. Ručnim unosom očitanja ožiljaka X i Y, jedinica će automatski izračunati i prikazati WS1.4 vrijednost. Za korisnike kojima je potreban jednostavan tiskani zapis testa, dostupan je dodatni mini pisač koji se pričvršćuje na upravljačku jedinicu.

HFRR se lako kalibrira i slijedi potpuno automatizirani redoslijed ispitivanja, oslobađajući vrijeme operatera. Ispitni uzorci su kugla i disk za jednokratnu upotrebu koji su u skladu sa svim međunarodnim standardima za ispitivanje dizel goriva. Dostupni su i primjerci drugih materijala i različitih specifikacija. Izvan testiranja na dizelsko gorivo, trenutne primjene HFRR uključuju ispitivanje benzina, mjerenje ponašanja masti u graničnim uvjetima, procjenu maziva u brodskim motorima i ispitivanja ispucalosti, suvih i u prisustvu maziva.

Detaljnije na stranicama proizvođača (EN): https://pcs-instruments.com/product/hfrr-high-frequency-reciprocating-rig/

Scroll to top