ROFA d.o.o.

Dobro došli na naše stranice

ACCURA: Uređaj za uzorkovanje

Uređaj za uzorkovanje ACCURA dizajniran je za potpuno automatiziranu analizu plinovitih i stlačenih tekućih ugljikovodika za MultiTek i plinsku kromatografiju. Omogućuje sljedeće ključne prednosti kroz:

  • Najveća točnost i preciznost putem beskompromisnog integriteta uzorka
  • Jednostavan za korištenje
  • Maksimalna sigurnost operatera
  • Može se koristiti za MultiTek i GC, plinove i tekućine
  • Ponavljanje injektiranja u jednoj sekvenci (samo MultiTek)

Kada se analiziraju tekući plinovi pod tlakom (UNP) plinskom kromatografijom ili elementarnom analizom, najizazovniji zadatak je održavanje integriteta uzorka. Nekontrolirano širenje plinova pod tlakom ili ukapljenim plinom često dovodi do diskriminacije: mijenja se percipirani sastav uzorka.

Accura je uređaj za ubrizgavanje pod utjecajem temperature i pritiska koji u potpunosti poštuje integritet uzorka. Dobiveni podaci precizniji su i precizniji, što znači uže specifikacije proizvoda i bolju rafinerijsku zaradu.

UNP i plinovi s ugljikovodikom izuzetno su zapaljivi i zato se s njima treba postupati s velikom pažnjom. Accura prepoznaje kada su uzorci nakon ispitivanja pod sigurnim tlakom, što signalizira da se uzorak može odspojiti. 

Primjena:
Sumpor, dušik, dušik i sumpor, dušik i halogenidi, sumpor i halogenidi, dušik i sumpor i halogenidi, primjenjena analiza GC plina, analiza prirodnog plina, rafinerijska analiza plina, analiza sumpora u tragovima, prilagođena analiza

Detaljnije na stranicama proizvođača (EN):
http://www.paclp.com/lab-instruments/brand/pac/product/51/accura-sampling-device

Scroll to top