ROFA d.o.o.

Dobro došli na naše stranice

Zastupstva

U našoj ponudi možete pronaći laboratorijske i procesne analizatore, certificirane referentne materijale i svu opremu koja vam je potrebna za svakodnevno obavljanje zadataka u Vašem laboratoriju.

Servis, podrška i održavanje

Kompletna podrška našim korisnicima, od instalacije i obuke za rad sa instrumentima, održavanja i baždarenja do aplikacione podrške.

PAC

PAC je spojio najuglednije i najsuvremenije svjetske marke analitičke i ispitne opreme u jednu proizvodnu, marketinšku i uslužnu organizaciju. Svaka od robnih marki ima dugu povijest razvoja analitičke instrumentacije najbolje u klasi za laboratorijske i procesne aplikacije. Dinamična sinergija PAC tima i njegovih jedinstvenih tehnologija dovela je do razvoja jedinstvenih, vrhunskih instrumenata.

Od svog osnivanja 1951. godine, Rigaku je bio na čelu analitičke i industrijske instrumentacijske tehnologije. Danas, sa stotinama značajnih inovacija u svoju korist, Rigaku grupa tvrtki je svjetski lider u području opće X-ray difrakcije  (XRD), analize tankog filma (XRF, XRD i XRR), rendgenske fluorescentne spektrometrije (TXRF, EDXRF i WDXRF), rendgensko raspršenje malih kutova (SAXS), kristalografija rendgenskih zraka za male molekule, Ramanova spektroskopija, rendgenska optika, mjeriteljstvo poluvodiča (TXRF, XRF, XRD i XRR), rendgenski izvori, kompjutorizirana tomografija, nedestruktivno ispitivanje i termička analiza.

Tannas Company i King Refrigeration imaju ponosno članstvo u grupi tvrtki Savant. Skupinu Savant čine četiri višestruke tvrtke koje nude jedinstvene specijalizirane usluge u području razvoja i analize maziva. Povezane tvrtke su Savant Laboratories (neovisna laboratorija za ispitivanje, istraživanje i konzultantska tvrtka) i Institut za materijale (IOM). Ove četiri tvrtke služile su mnogim potrebama industrije maziva i nafte u posljednjih 45 godina.

PCS Instruments, sa sjedištem u West Londonu (UK), dizajnira i proizvodi opremu za ispitivanje goriva i maziva. PCS Instruments ima klijentsku bazu korisnika širom svijeta koja provodi ISO i ASTM procedure, kao i specijalizirana istraživanja u području tribologije. Tvrtka je osnovana 1987. godine od strane skupine istraživača iz Laboratorija za tribologiju na Imperial Collegeu u Londonu i nastavlja održavati bliske i obostrano korisne odnose s Koledžom.

IKA®-Werke GmbH & Co. KG

IKA Laboratory Technology nudi široku paletu inovativne opreme za brojne primjene u istraživanju i razvoju. IKA je osvojila vodeću poziciju na svjetskom tržištu svojim inovativnim magnetskim mješalicama, mješalicama, nadglavnim miješalicama, tresilicama, homogenizatorima, mlinovima, rotacijskim isparivačima, kalorimetrima, laboratorijskim reaktorima i posebno razvijenim softverom za laboratorijske i analitičke primjene, kao i proizvode za kontrolu temperature, kao što su cirkulatori, kupke i hladnjaci. IKA nudi i kalorimetre koji se razlikuju po načinu rada: adijabatski, izoperibolni ili “double-dry”. 

ROFA Wien

Sve veći dio ROFA-e je istraživanje i razvoj, koji uključuje tim Rofa Francuske, Rofa Njemačke i jednog inženjera u Beču. Proizvodimo vlastiti asortiman vakuumskih destilacija, testera stabilnosti (S-vrijednost), mješalice za oktanske i cetanske standarde i testere za oksidaciju (ASTM D525).

Scroll to top