ROFA d.o.o.

Dobro došli na naše stranice

JFA-70Xi: Freeze, Viscosity & Density

ASTM D5972 (IP 435), ASTM D2386 (IP 16/ISO 3013), DEF STAN 91-091, CGSB 3.23 & 3.24

Novi analizator mlaznog goriva JFA-70Xi Phase Technology prvi je i jedini instrument na svijetu koji u jednoj jedinici provodi tri ključna ispitivanja – točku smrzavanja, viskoznost i gustoću. JFA-70Xi sadrži novi, bočno postavljeni otvor za automatsko ubrizgavanje uzoraka. Nema više potrebe za ručnim pipetiranjem. JFA je potpuno samočisteći instrument, bez potrebe za otapalima. Uštedite vrijeme i gnjavažu sa čišćenjem te izbjegavajte rizik od oštećenja čaše za uzorke.

ASTM je ažurirao specifikacije D1655 mlaznog goriva kako bi uključio ASTM D7945 Phase Technology, koji se koristi u analizatoru mlaznog goriva JFA-70Xi. 70Xi je dostupan sa ručnim, pojedinačnim testiranjem ili sa 48-pozicijskim automatskim uzorkivačem, koji omogućava testiranje bez nadzora. Korisnici mogu pokrenuti 1 do 48 pokretanja zaredom, a zatim otići i pustiti analizator da provede ostalo.Dostupne konfiguracije JFA-70Xi uključuju:
JFA-70Xi Točka smrzavanja, viskoznost i gustoća za mlazna goriva
JFA-70Xi-PC Točka smrzavanja, viskoznost i gustoća za mlazna goriva; točka zamućenja i tečenja za dizelska goriva
JFA-70Xi-AS Točka smrzavanja, viskoznost i gustoća za mlazna goriva; sa automatskim uzorkivačem
JFA-70Xi-PC-AS Točka smrzavanja, viskoznost i gustoća za mlazna goriva; točka zamućenja i tečenja za dizelska goriva; sa automatskim uzorkivačem

Detaljnije na stranicama proizvođača (EN): 
http://www.paclp.com/lab-instruments/brand/phase-technology/product/91/jfa-70xi-freeze-viscosity–density

Scroll to top