ROFA d.o.o.

Dobro došli na naše stranice

HVM 472 – VISKOZIMETAR

Herzog višestruki viskozimetar HVM 472 određuje izravnu kinematičku viskoznost prozirnih i neprozirnih tekućina potpuno automatiziranih. Viskozimetar s jednostavnim upravljanjem uključuje 2 višestruke kapilare sa 100-strukim mjernim rasponom, potrebno je samo 18 ml uzorka i daje precizne rezultate. Njegov automatski uzorkivač nudi doista neprekidan rad, a istrošene bočice uzorka automatski se ispuštaju, dopuštajući dodavanje novih uzoraka u bilo koje vrijeme. HVM 472 pokazuje izvrsnu preciznost i točnost u potpunosti u skladu s ASTM D445.
Prednosti: Precizni i točni rezultati analize, jednostavan i siguran rad s naprednom automatizacijom sustava, fleksibilan i modularan dizajn za brzo prilagođavanje trenutnim i budućim potrebama analize, smanjena emisija HOS-eva s priključkom na ventilacijski sustav, pametan dizajn kupelji jer su kapilarne cijevi vidljive iz smjera 360°, visoka kvaliteta i robusna konfiguracija s automatiziranom stanicom za čišćenje koja koristi 2 različita otapala i materijal otporan na koroziju, maksimalni protok uzorka s dva integrirana mjenjača uzoraka za 7-8 sati bez nadzora, softver za kontrolu i analizu sustava prilagođen korisniku.

Detaljnije na stranicama proizvođača (EN): www.paclp.com/lab-instruments/brand/herzog/product/23/hvm-472-multirange-viscometer

Scroll to top