ROFA d.o.o.

Dobro došli na naše stranice

PAC

AC je vodeći proizvođač u specijaliziranim kromatografskim rješenjima za naftna, petrokemijska i rafinerijska tržišta te analizu.

Brand Alcor je sinonim za kvalitetu i inovacije u petrokemijskom istraživanju, istraživanju goriva i ispitivanju goriva za zrakoplovstvo.

Antek-ovi laboratorijski instrumenti pružaju pouzdanu, preciznu analizu elemenata za ukupni dušik i sumpor, specifični dušik i sumpor, fluorid, klorid i bromid.

Cambridge Viscosity by PAC

CVI, ima preko 25 godina iskustva i globalni je lider u viskoznosti s malom količinom uzorka. Pouzdani i jednostavni viskozimetri sa širokim rasponom primjena potrebni su i u laboratorijima i u procesu. Njihova inovacija, koja uključuje patentiranu tehnologiju senzora, razlikuje je od ostatka industrije.

Herzog ima sveobuhvatnu liniju laboratorijskih instrumenata za ispitivanje atmosferske i vakuumske destilacije, plamišta, tlaka pare, svojstava bitumena, svojstava hladnog toka, viskoznosti i drugih fizičkih svojstava materijala.

ISL je priznati lider u području opreme za fizičko ispitivanje naftnih derivata. ISL tehnologija uključuje samostalne automatizirane analizatore, kao što su mini destilacija, točka plamišta i plamena, viskoznost, hladna svojstva, gubitak isparavanja; oprema za ispitivanje maziva i asfalta.

Sa proizvodnim portfeljem od preko 200 instrumenata za testiranje, PAC služi svojim klijentima najsuvremenijom tehnologijom i značajnim istraživačkim i razvojnim resursima kako bi podržao svoje temeljne tehnologije: kromatografiju, elementarnu analizu, fizička svojstva, sastav goriva i automatizaciju laboratorija.

PetroSpec by PAC

PetroSpec je vodeći pružatelj pouzdanih, prijenosnih, visokokvalitetnih spektroskopskih analizatora za mjerenje kemijskih i fizičkih svojstava goriva. Instrumenti tvrtke PetroSpec posvećeni su testiranju sukladnosti za benzin i dizel, što pomaže krajnjim korisnicima u ispunjavanju takvih ASTM standarda.

Phase Technology ima izvanrednu reputaciju kao lider u industriji ispitivanja svojstava hladnog toka zbog dosljednog uvođenja novih inovativnih proizvoda i stalnog poboljšanja kvalitete, dizajna i mogućnosti svoje ponude.

Scroll to top