ROFA d.o.o.

Dobro došli na naše stranice

Analytical Controls

AC Analytical Controls od PAC-a nudi rješenje za karakterizaciju sastava prirodnih plinova prema GPA 2261 s rezultatima unutar 25 minuta.

Analiza sumpornih spojeva u lakim uzorcima Plinskom kromatografijom i selektivnom detekcijom sumpora prema ASTM D5623, i analiza spojeva s niskim sadržajem sumpora u prirodnom plinu i plinovitim gorivima Plinskom kromatografijom i kemiluminiscencijom prema ASTM D5504

AC Analytical Controls nudi rješenje za karakterizaciju sastava prirodnih plinova prema GPA 2286 s rezultatima unutar 30 minuta.

FTO sustav analizira tokove s koncentracijom od 0,2% -35% olefina. Ovaj GC sustav određuje C4 – C10 olefine u svim gotovim motornim benzinima,  destilacijskim benzinima i FCC benzinima.

AC Analytical Controls Thiophene in Benzene zadovoljava ASTM D7011 standarde određivanjem tiofena u tragovima u rafiniranom benzenu plinskom kromatografijom i selektivnom detekcijom sumpora.

Plinski analizator AC UOP 603-13 je specijalizirano rješenje za određivanje tragova CO i CO2 u analizi vodikovih i lakih plinovitih ugljikovodika prema UOP 603-13. Metodu je razvio UOP na temelju AC Analytical Controls dizajna.

Analizator ASTM D2504 posvećen je analizi vodika, kisika, dušika, ugljičnog monoksida, ugljičnog dioksida i ugljikovodika u etilenu i propilenu.

Cijeli raspon DHA rješenja za aplikacije u skladu s ASTM D5134, D6729, D6730 i D6733

AC Analytical Controls Biodiesel All in One analizator brzo određuje kvalitetu metil estera masnih kiselina (FAME) za namiješavanje dizelskog goriva, i daje rezultate brzo, iz jednog namjenskog sustava.

Posebno dizajniran za rutinske analize rafinerija, distribucijskih i cjevovodnih tvrtki, nezavisnih laboratorija, zrakoplovnih tvrtki, vojske ili bilo koje druge organizacije kojoj je potrebno mjerenje FAME (biodizela) u mlaznom gorivu.

Analizator sirove nafte kombinira rezultate DHA Front End (FE) i High Temp (HT) SIMDIS u jedno izvješće o ukupnoj točci vrelišta (TBP) za najbolje rezultate u analizi sirove nafte.

AC Analytical Controls® CNS SIMDIS za sirovu naftu je najnapredniji analizator na tržištu koji istodobno određuje distribuciju ugljika, dušika i sumpora u nafti i finalnim proizvodima, prema opsegu vrenja.

AC Analytical Controls® nudi Extended Hydrocarbon Oil Index analizator za određivanje sadržaja dispergiranog mineralnog ulja između n-C7 i n-C40 u vodi pomoću plinske kromatografije..

Rješenja temeljena na AC modulima protoka omogućuju grubu analizu koja je robusna, zahtijeva vrlo nisko održavanje i izvrsna je.

AC Analytical Controls razvio je seriju Oxytracer Solutions za određivanje nečistoća oksigenata u tragovima  u tokovima lakih naftnih derivata kao što su C2 i C3 plinovi, UNP, Nafta i Benzini, u skladu s različitim metodama.

Aplikacija AC Analytical Controls® AC8612 daje ASTM D86 korelirane podatke za naftu i uzorke benzina unutar ASTM D86 skupina 0, 1 i 2 za 15 minuta. Temelji se na brzoj detaljnoj analizi ugljikovodika (DHA) i koristi PAC-ov model izračuna Fugacity Film Calculation Model za izvještavanje točnih D86 koreliranih podataka.

 
 

Za pomoć rafinerijama u određivanju podataka o području vrenja D86 AC Analytical Controls razvio je aplikaciju AC 8634. Plinska kromatografija i termodinamika osnova su analizatora 8634.

AC Analytical Controls by PAC D5501 Sadržaj etanola u denaturiranom gorivu. Ova aplikacija osigurava potpunu usklađenost s ASMT D5501

Kako bi se rafinerijama pomoglo u određivanju sadržaja aromatskih tvari u dizelskim gorivima, AC Analytical Controls razvio je brz, robustan i jednostavan sustav: AC Mid Distillates Analyzer (MDA).

Analiza ugljikovodičnih skupina

Scroll to top