ROFA d.o.o.

Dobro došli na naše stranice

HDV 632 – VAKUUM DESTILACIJA

HDV 632 je potpuno automatiziran analizator vakuumske destilacije koji korisniku pruža najveću fleksibilnost. Može mjeriti uzorke do 650C AET. HDV 632 kontrolira temperaturu, brzinu destilacije i tlak s preciznošću mikroprocesora. Mjerenja volumena se izvode s digitalnom točnošću, a odabir programa za testiranje je jednostavna operacija “pokaži i klikni”.
HDV 632 sadrži sve što je potrebno za potpuno automatizirano testiranje destilacije, a koristi samo 0,33 kvadratna metra prostora na klupi. U stvari, čak ima ugrađene rashladne sustave za hladnu zamku i grijač / hladnjak za kondenzatorsku kupku, nema potrebe za pokretanjem crijeva za vanjski vodovod ili sustav hlađenja.
Prednosti: Pokretanje testa sa samo nekoliko pritisaka na tipke, digitalni sustav mjerenja glasnoće s automatskom kalibracijom, digitalna, proporcionalna kontrola tlaka eliminira kalibraciju pretvarača i osigurava preciznu regulaciju tlaka, prilagođene krivulje destilacije bilježe rezultate na dodatnim točkama volumena i temperature ili zaustavljaju ispitivanje na određenoj točki volumena / temperature, interno pohranjuje podatke ili izvozi u LIMS, automatski senzor sprječava pjenjenje uzorka u koloni tijekom slijeda redukcije tlaka.

Detaljnije na stranicama proizvođača (EN): www.paclp.com/lab-instruments/brand/herzog/product/12/hdv-632-vacuum-distillation

Scroll to top